18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

Piet Junior brengt muzikaal eerbetoon aan leerkrachten

- Advertisement -
- Advertisement -

Na de tracks ‘Nachtapotheker‘, ‘34 Shotjes‘ en ‘De Nacht Is Jong‘ brengt Piet Junior vannacht het nummer ‘Alsnog Bedankt uit’, dat een eerbetoon is aan alle docenten. Het project is in samenwerking met de Gemeente Zwolle tot stand gekomen en in de track reflecteert Piet op zijn eigen schooltijd, de typische smoesjes en ondeugden die hij als scholier uithaalde. ‘Alsnog Bedankt‘ is vanaf vrijdag 14 oktober te beluisteren via alle bekende streaming platformen.  

Het idee om de track te maken, kwam van acht MBO en HBO scholen, die zich hebben verenigd in een collectief genaamd ‘Zwolse 8’ met als doel Zwolle op de kaart te zetten op het gebied van onderwijs. Piet is een trotse Zwollenaar en dus wilde hij graag een aandeel hebben in dit mooie project. De track is geproduceerd door Rob Peters en heeft een feel good sound.

Piet brak door met tracks als ‘Nachtapotheker‘, ‘34 Shotjes‘, ‘Vlotte Jongens’ en ‘De Nacht Is Jong‘. In 2021 besloot Piet de switch te maken van echte rapmuziek naar feel good muziek. De invloed vanuit de popwereld op zijn muziek is te horen op zijn nieuwste EP Nirvana met nummers als ‘Alles‘ en ‘T strand‘. Met zijn track ‘34 Shotjes‘, mede geschreven door Kraantje Pappie, zette hij afgelopen zomer menig festivalpubliek op zijn kop. 

Alsnog Bedankt‘ is vanaf vrijdag 14 oktober te beluisteren via alle bekende streaming platformen.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -