12.1 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

PEARL RAMOS LANCEERT VRIJDAG HAAR DEBUUT EP

- Advertisement -
- Advertisement -

De FunX Talent runner up Pearl Ramos kondigt haar EP aan na de hit release ‘Los Laat’ met Architrackz. De release staat gepland voor komende Vrijdag 17 September!

3 weken na de release van haar single ‘Los Laat’ samen met Architrackz en Artistic Raw dropt Pearl dr eerste EP in samenwerking met wederom hitproducer Artistic Raw. De EP was eigenlijk gepland om een maand geleden uit te komen direct na het einde van Funx Talent. Echter werd deze uitgesteld nadat Archi direct na de show met Pearl de studio in is gegaan. Dit heeft geresulteerd in een extra track voor het EP en tevens werd eerst de single, die het momenteel erg goed doet en zelfs de nummer 1 positie in Spotify playlists La Vida Loca en Vibes heeft bereikt, ‘Los Laat’ uitgebracht.

Beluister ‘Los Laat’ hier:

Pearl die in Maart van dit jaar tekende bij het label Brother United Records heeft in een korte periode een enorme groei doorgemaakt en staat inmiddels in verschillende grote lijsten op Spotify en word gezien als een van de grootste opkomende talenten.

Pearl vertelt: “Ik had niet verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan. Ik voel me blessed dat het nu allemaal lukt met mijn muziek. Ik wil sowieso iedereen bedanken die me heeft gesteund de afgelopen jaren en alle fans die me altijd leuke berichtjes sturen. En uiteraard mijn team dat altijd achter me staat en steunt in alles.”

Pearl hoopt dat haar EP goed zal worden ontvangen door de fans en zegt: “Ik heb deze EP gebruikt als uitlaatklep om mijn eigen ervaringen te delen uit het verleden. Ik had het gevoel dat ik dit moest doen voor mezelf en ik ben erg blij met het resultaat, ik hoop echt dat de luisteraars het ook zullen waarderen” De ambitie is er overigens met deze release af

gezien Pearl aangeeft alweer bezig te zijn met haar volgende EP/Album waarbij ze veel meer clubtracks en dansmuziek wil laten horen van haarzelf.

We zijn benieuwd en houden jullie op de hoogte.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -