9.6 C
Amsterdam
zondag, mei 29, 2022

PAUL SINHA MAAKT DROMEN WAAR MET NIEUW ALBUM “DROMEN”

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft de 24-jarige Paul Sinha zijn nieuwe album ‘Dromen’ uitgebracht. De Nederlandse popartiest heeft zich bij dit album niet laten tegenhouden door beperkingen of regels, hetzelfde als bij echte dromen. Dit is zijn aanpak geweest bij het maken van dit geweldige album. In totaal staan er maar liefst dertien tracks op de plaat waaronder ook de monsterhit ‘Nodig’ met huidige nummer zes van de Raptop 100 (2019), Snelle


Iedereen heeft ze, de enige plek waar je niet beperkt bent tot de grenzen van de realiteit, en zo heb ik ook geprobeerd dit album te benaderen. Geen regels, geen begrenzing, alleen gevoel. “Dromen” beschrijft voor mij alle manieren waarop ik liefde, verlies, en het leven in zijn algemeenheid beschouw. Als klein jongetje stond ik voor de tv mee te zingen met mijn idolen, en diezelfde kick voel ik als ik besef dat ik mijn droom nu ga delen met een groot publiek!”

Paul Sinha over ‘Dromen’
Paul Sinha dromen

Verder staat de track ‘Hoe Het Loopt’ met Kraantje Pappie (#32) en de reeds verschenen single ‘Eigenlijk Wel’ op het album. Deze tracks ontvingen al miljoenen streams en kregen support van meerdere grote radiozenders uit Nederland zoals Radio 538, 100% NL en Xite. Op de plaat staan verder tien nieuwe tracks op waaronder de samenwerking met Tabitha op de track ‘Garderobe’. Paul Sinha brengt zijn album ‘Dromen’ uit via zijn eigen label, Alpha Rec. en is vanaf vandaag op alle online streamingdiensten te beluisteren. Het album is tevens ook in een fysieke vorm te verkrijgen via Bol.com!


Beluister ‘Dromen’ van Paul Sinha hieronder en laat in de comments weten wat je ervan vind.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -