16.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

PAUL SINHA EN NUMIDIA MAKEN NIEUWE ZOMERHIT ‘DANS MET MIJ’

- Advertisement -
- Advertisement -

Paul Sinha slaat vandaag de handen inéén met zangeres Numidia voor hun nieuwe zomerhit ‘Dans Met Mij’. Met het lekkere weer in aantocht is deze vrolijke tune perfect voor een feestje op het strand of om onderweg keihard mee te zingen tijdens je roadtrip. Één ding is zeker, als je dit nummer hebt gehoord blijft deze catchy song in je hoofd zitten! Het nummer is een bijzondere samenwerking tussen twee artiesten die zich méér dan bewezen hebben in de scène. Paul Sinha bracht afgelopen jaar zijn album ‘Dromen’ uit, waarop samenwerkingen staan met onder andere Snelle, Kraantje Pappie en Tabitha. De tracks ontvingen al miljoenen streams en kregen support van onder andere Radio 538, 100%NL en Xite. Numidia won de FunX Music Award van Artist of the Year Female en werkte eerder samen met artiesten als Ronnie Flex, Ali B, Famke Louise, Boef en Bizzey. ‘Dans Met Mij’ komt uit via Paul Sinha’s label Alpha Rec en is vanaf nu overal te streamen.

Paul Sinha is een Nederlandse Popartiest die muziek uitbrengt met een heel eigen en unieke sound. Dat is ook niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek, hij scoorde namelijk méér dan 50 miljoen streams op Spotify in zijn nog relatief korte carrière. Achter de schermen werkte Paul als schrijver en producer al samen met artiesten als Anouk, Maan, Tabitha, Roxeanne Hazes, Snelle, Kris Kross Amsterdam, Frenna en Rolf Sanchez. Met de laatstgenoemde werkte hij aan diens #1 hit ‘Más Más Más’. In 2019 vertolkte Paul Sinha de rol van Petrus in de populaire vertelling ‘The Passion’ van de Evangelische Omroep en stond hij zij aan zij met het duo Nick & Simon in een uitverkochte Ziggo Dome. In 2020 werd de talentvolle zanger nog genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en voegde daarmee weer een unieke mijlpaal toe aan een toch al imposant muzikaal CV. Paul Sinha startte zijn eigen label Alpha Rec en al het harde werk dat hij daar verrichte is samengebundeld tot zijn album ‘Dromen’. Het is tijd voor zijn eigen moment in de spotlight! De 25-jarige Sinha is meer dan klaar voor de volgende stap in zijn carrière en één ding is zeker: ‘The best is yet to come’!

Als je op zo’n vroege leeftijd al zoveel talent laat zien, wordt dat opgemerkt. Voor de Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet (1999) begon het allemaal met The Voice Kids in 2015. Onder het goedkeurend oog van coach Angela Groothuizen bereikte ze de finale en maakte ze indruk op niemand minder dan Ali B, die haar de mogelijkheid bood om bij zijn label TRIFECTA te tekenen. In 2018 werkte Numidia mee aan Ali B’s #1 YouTube Trending-single ‘Dana’ (met R3hab & Cheb Ryan). De plaat stond in het teken van het WK 2018 als support voor het Marokkaanse voetbalelftal en werd meer dan 600.000 keer bekeken in één dag. Het was tevens de perfecte springplank voor haar eerste single met Ali B en Ronnie Flex; ‘Meli Meli’ bereikte de platina status, werd #1 YouTube Trending en stormde naar de zesde plek in de Dutch Singles Chart. In 2020 heeft ze haar eerste #1 hit behaald met Rapper Boef; ‘Tout Est Bon’ waarmee ze tijdens de FunX Music Awards, naast The Best Female of the Year Award, ook nog de Best Song Award naar binnen haalde. Het moge duidelijk zijn; Numidia gaat een bijzondere toekomst tegemoet.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -