17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

PAUL SINHA EN KRAANTJE PAPPIE SLAAN HANDEN INEEN

- Advertisement -
- Advertisement -

Paul Sinha en Kraantje Pappie hebben zin in de toekomst met ‘Hoe Het Loopt’. Samen schreven zij het positief ingestelde nummer ‘Hoe Het Loopt‘, dat gaat over het accepteren van de gekke wendingen die het leven soms heeft.  


Paul Sinha


In 2016 begon Paul Sinha met  het uitbrengen van Nederlandstalige tracks met een urban/r&b randje. Met zijn debuutalbum ‘Niet Zomaar’ maakt Sinha de transfer van hiphop naar pop compleet.Naast het uitbrengen van eigen muziek schrijft en produceert Paul ook vaak voor anderen, waaronder de nummers ‘Spijt’  en ‘Lief Zoals Je Bent’ van Maan en ‘Dan Komt Alles Goed’ en ‘Het Spijt Me Niet’ van Tabitha. 


“Ik merkte dat ik extra lekker in m’n vel zit als ik me niet vastbijt in bepaalde verwachtingen, maar gewoon geniet van de rit en wel zie waar ik uitkom. Dit gevoel wilde ik graag vastleggen en delen met anderen. Zo ben ik gelijk met Leon Paul aan de slag gegaan en zijn we samen tot dit liedje gekomen, vervolgens werd Kraantje Pappie erg enthousiast van dit nummer en besloot hij een bijdrage te leveren. We hebben vervolgens met z’n drieën de song gefinetuned en hier is het resultaat, kom maar op met morgen!

Paul Sinha

Kraantje Pappie


Alex van der Zouwen, beter bekend onder zijn artiestennaam Kraantje Pappie, is een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland ooit heeft voortgebracht. 


 “Ik moest wel meewerken aan dit liedje! PAUL Sinha, Leon PAUL Palmen en Kraantje PAULpie. Kan geen toeval zijn”

Kraantje Pappie

Paul Sinha feat. Kraantje Pappie – Hoe Het Loopt


Wat vinden jullie van ‘Hoe Het Loopt’? Laat het weten in de comments


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -