1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

PAL MUNDO FESTIVAL HAALDE LATIN SUPERSTERREN OZUNA EN ELVIS CRESPO NAAR DEN HAAG

- Advertisement -
- Advertisement -

Met onder andere Ozuna, Elvis Crespo, Jeon, Jonna Fraser, Ir Sais en Bokoesam op de line-up bracht Pal Mundo Festival zaterdag meer dan 20.000 fans uit vrijwel elk Spaanstalig land bij elkaar in het Zuiderpark in Den Haag.

Pal Mundo Festival, het grootste Latin en Caribbean festival van Europa, organiseerde dit weekend haar achtste editie. Met onder anderen Ozuna, Elvis Crespo, Jeon, Jonna Fraser en Bokoesam op de line-up kwamen meer dan 20.000 festivalbezoekers bij elkaar in het Zuiderpark in Den Haag.

Op Pal Mundo staan verschillende muziekstromingen centraal, zo zijn er naast het hoofdpodium podia voor salsa, bachata, Caribische muziek, afrobeats en hiphop. In combinatie met de headliners traden artiesten meer dan 60 artiesten op uit Angola, Aruba, Curaçao, de Dominicaanse Republiek, Frankrijk, Nederland, Portugal, Puerto Rico en Suriname. 

“We zijn nog even aan het bijkomen, maar zijn ontzettend tevreden met de 2023-editie van Pal Mundo Festival. Het was geweldig om dit jaar onze visie in het Zuiderpark verder te ontwikkelen en om al het harde werk van afgelopen jaar bij elkaar te zien komen is geweldig.” Aldus Patrick Paul Brahim, festivaldirecteur van Pal Mundo Festival.

Pal Mundo brengt al jaren de grootste Latin artiesten naar Nederland. Zo boekte het festival op vorige edities onder anderen Bad Bunny, J Balvin, Maluma, Karol G en vele anderen. Vanwege de boekingen van deze grootheden wordt Pal Mundo gezien als voorloper in de Europese festivalindustrie, het evenement is al een tijd het grootste Latin en Caribbean festival op het continent.

Elvis Crespo – Fotograaf: Jelle Dreesen
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -