10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

OUSSAMA (MUIS) OVER ZIJN DOOD BIJ MOCRO MAFFIA

- Advertisement -
- Advertisement -

De dood van Muis in de serie Mocro Maffia was voor velen een schrik en er ontstond aardig wat ophef na de laatste aflevering van het tweede seizoen. Er leek sprake te zijn van een ruzie tussen Oussama Ahammoud, die muis speelde in de serie, en de makers van de populaire serie. Andy van der Meyde had hem in zijn YouTube-programma ‘Bij Andy in de auto’ en voelde Oussama ‘op zijn Andy’s’ even aan de tand.


Namam, het managementbureau die onder andere ook Raptop 100 namen vertegenwoordigen.

Na twee mooie seizoenen wordt Muis op een koude en kille manier om het leven gebracht in Mocro Maffia. De serie betekende voor Oussama zijn grote doorbraak en de reden waarom hij nu op de straat op de foto’s moet met de fans die hij door de serie heeft weten te winnen. De 18-jarige Oussama heeft inmiddels al 143 duizend volgers op Instagram en een management contract bij Namam, het managementbureau die onder andere ook Raptop 100 namen als Lil’ Kleine, Dopebwoy, 3Robi, Equalz, en Yung Internet vertegenwoordigen.


“Ik ben super dankbaar met mijn kans, ik heb gewoon mijn ding kunnen doen en nu kan ik gewoon weer lekker naar school.”, aldus Oussama.


“Ik ben super dankbaar met mijn kans, ik heb gewoon mijn ding kunnen doen en nu kan ik gewoon weer lekker naar school.”, aldus Oussama over zijn tijd bij Mocro Maffia. Het lijkt er dus op dat er geen ‘bad blood’ is.  Sterker nog, de jonge acteur wenst de makers en de andere acteur van Mocro Maffia dan ook alleen maar succes toe: “Ik heb mijn ding gedaan. Ik hoop dat ze een mooi project neerzetten in het derde seizoen.”


Check onder het volledige interview en laat weten in de comments wat jij verwacht van het derde seizoen van de tot nu toe succesvolle Mocro Maffia!- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -