16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

OPNAMES TWEEDE SEIZOEN POKOE PODCAST VAN START

- Advertisement -
- Advertisement -

Pjotr, Kaascouse, Mvrco, Piet Junior, Adje en Rafello waren te gast in het succesvolle eerste seizoen van Pokoe Podcast. Het team van de podcast start binnenkort met de opnames van de tweede reeks interviews met bekende namen uit de Nederlandse hiphop industrie.


In Pokoe Podcast interviewt presentator Sam Zuiderveld sinds juli van dit jaar Nederlandse artiesten over hun carrière. De gasten vertellen over hun eerste kennismaking met hiphop. Hun eerste schreden op het podium. Hun doorbraak. Hun ups en downs. Hun ambities en toekomstplannen. De interviews van het afgelopen seizoen zijn allemaal te vinden op het YouTube kanaal van Nederhop.


TIJD MEE


Pokoe Podcast

“We hadden de tijd mee. Door corona hebben veel artiesten weinig optredens. Ze maakten dus in hun legere agenda’s graag tijd vrij om naar onze studio te komen. Alleen Adje interviewden we bij hem thuis in Amsterdam,”

Sam Zuiderveld en Erik Bruil van Nederhop

Zuiderveld (Sam Southfield) en Bruil maken de Pokoe Podcast samen met cameramannen Pepijn Willemsen (Paypie) en Süleyman Turunç (Sulo).


ONELINERS


Pokoe Podcast startte op initiatief van Zuiderveld onder de paraplu van Nederhop. Begonnen als Instagram-community met citaten van rappers en producers, ontwikkelde Nederhop zich via een eigen website tot een breed platform voor hiphop in ons land. Onder de noemer “Voor Nederlandse hiphop, door Nederlandse hiphop” wil Nederhop.nu uitgroeien tot dé portal voor de Nederlandse hiphop industrie. Aan de interview lijst voor het tweede seizoen van Pokoe Podcast wordt nog gewerkt.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -