fbpx

OLDSKOOL BOEF RELEASED DRIE NIEUWE TRACKS

Gisteren bracht Boef zijn nieuwe videoclip van ‘SVP’ uit. De track is onderdeel van zijn EP 93 die hij vorig jaar heeft gereleased. Op de track zijn naast Young Ellens, JoeyAK ook Sevn Alias te horen. Op de nieuwe tracks is de oldskool Boef weer eens te horen.

OLDSKOOL BOEF Verbreekt Records na records

Boef heeft gisteren via Instagram laten weten dat de videoclip van ‘SVP’ online zou komen. Hij zegt in een filmpje dat dit de ziekste clip die ooit gemaakt is. De clip is in samenwerking met Framez Productions gemaakt. Verder zegt hij erbij als de clip meer dan 300.000 views krijgt hij drie nieuwe tracks gaat uitbrengen. De fans hebben niet teleurgesteld en de 300K views waren binnen no-time behaald. De teller staat inmiddels op 500K en blijft groeien.

Back to the Streets

Vandaag heeft Boef dus drie nieuwe tracks toegevoegd aan zijn EP. Hij zegt op Instagram dat hij echt aan the streets heeft gedacht en aan zijn ‘wayback fans’. Vervolgens geeft hij aan dat het nu weer tijd is voor hitjes. Tot slot zegt hij dat Boef een allrounder is op het gebied van muziek, geen rapper maar een artiest. Zijn jullie het hiermee eens? Laat het weten in de comments.

Beluister zijn EP met de drie nieuwe tracks hieronder.

Wat vindt jij?

Wat vinden jullie van de nieuwe tracks die hij heeft gereleased vandaag? En op welke positie hoort oldskool Boef in de Raptop lijst van 2019?

STEM HIER

Stem hier op jouw favoriete artiesten en maak je eigen Raptop 5 lijst aan.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie