10.5 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

OH MY! FESTIVAL STRIKT DABABY ALS HEADLINER OP DE ZONDAG

- Advertisement -
- Advertisement -

Ook Tory Lanez, Tyga, Ckay, Frenna, Kevin en Ronnie Flex staan op de line-up van het festival dat plaatsvindt op 25 en 26 juni 2022 in De Kuip in Rotterdam.

Rotterdam, 26 januari 2022 – OH MY! Festival, het grootste R&B, hiphop & afrobeats festival van de Benelux, kondigt Amerikaanse rapper DaBaby aan als eerste headliner. 

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 viert het festival haar eerste lustrumeditie op een gloednieuwe locatie, De Kuip in Rotterdam. Waar plek is voor maar liefst 40.000 muziekliefhebbers per dag. Eerder maakte de organisatie al bekend dat hiphop heavyweights Lil Baby en Lil Durk het podium zullen betreden tijdens de grootste editie van OH MY! Festival tot nu toe. Vandaag worden daar maar liefst 21 namen aan toegevoegd, waaronder Tory Lanez, Tyga, Rema, Fabolous, Ckay, Tion Wayne en Nederlands talent Frenna, Kevin, Broederliefde, Ronnie Flex en Cho. De kaartverkoop start op 2 februari om 12.00 uur via oh-my.nl

De veelbesproken Amerikaanse DaBaby maakt tijdens OH MY! Festival voor het eerst zijn opwachting in Nederland. Sinds debuutalbum Baby On Baby uit 2019 behoort hij tot de populairste rappers van het moment. Met vervolgalbums Kirk en Blame It On Baby scoorde hij twee nummer 1-posities in de Amerikaanse charts en passeerde halverwege 2021 Drake in maandelijkse streams op Spotify. De Grammy-genomineerde rapper brengt in juni hoogstwaarschijnlijk monster-hits Suge, ROCKSTAR (featuring Roddy Rich) en zijn verse op Dua Lipa’s Levitating mee naar Rotterdam, en sluit het festival ongetwijfeld af met een spectaculaire show.   

Verrassende toevoeging aan de line-up is de Nigeriaanse Ckay. De grootste hit van afgelopen jaar staat op zijn naam: Love Nwantiti. Het is de meest geshazamde track van 2021 en behaalde meer dan 15 miljard streams op TikTok. Ckay is een van de rijzende sterren van het – steeds populairder wordende – genre Afrobeats. De BLENDS stage is volledig toegewijd aan dit genre, ook Rema, Omah Lay en Rich2Gether zullen op dit podium hun opwachting maken.

Naast de BLENDS stage host hét artiestenmanagement van het moment – gerund door de gebroeders Fouradi – een eigen podium onder de naam La Foux & Friends. Verwacht uiteraard optredens van eigen talent Kevin, Lijpe, Josylvio, Sevn Alias en Spanker, laatstgenoemde brengt onder de noemer Spanker & Friends de grootste namen uit de Nederlandse hiphopscene  mee. 

Pre-registreren voor tickets kan vanaf vandaag via www.oh-my.nl. De officiële kaartverkoop gaat op 2 februari om 12.00 uur van start. 

De volledige line-up tot nu toe:

DABABY – LIL BABY – LIL DURK – TORY LANEZ – TYGA – TION WAYNE – CKAY – FABOLOUS – REMA – J HOLIDAY – OMAH LAY – BOYZ IN DE HOOD – BROEDERLIEFDECHIVVCHOCORFRENNA DELUXE – HENKIE TJOSYLVIO – KA – KEVINLIJPE – RICH2GETHER – RONNIE FLEXSEVN ALIAS – SPANKER & FRIENDS – YSSI SB 

Algemene info 

Datum: zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022

Tijdstip: 12.00-23.00 

Locatie: De Kuip (Stadion Feijenoord) 

Adres: Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam  

Leeftijd: 16+

Tickets vanaf 89 euro excl. fee

Weekend tickets vanaf €154,- excl. fee 

Dagtickets vanaf €89,- excl. fee

Social links

WEB | INSTAGRAM | FACEBOOK

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -