1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

OH MY! FESTIVAL 2023 GAAT NIET DOOR

- Advertisement -
- Advertisement -

OH MY! Festival, bekend om zijn geweldige line-ups met hiphop, R&B en afrobeats, heeft aangekondigd dat de editie van dit jaar helaas niet zal plaatsvinden. Na vijf succesvolle edities staat het festival voor zijn grootste uitdaging ooit, met stijgende kosten en noodzakelijke aanpassingen vanwege recente ontwikkelingen.

De live muziekindustrie heeft de afgelopen jaren grote veranderingen doorgemaakt, zowel voor als achter de schermen. Ondanks deze uitdagingen besloot OH MY! Festival door te gaan met de organisatie van de editie van 2023. Helaas werden ze geconfronteerd met verschillende tegenslagen en bleek het moeilijk om te voldoen aan de hoge standaarden die het festival gewend is te bieden. De stijgende kosten van productie en last-minute veiligheidsaanpassingen speelden hierbij een belangrijke rol.

Lees hieronder de officiƫle statement van Oh My!:

Na vijf succesvolle edities met de allergrootste namen in hiphop, R&B en afrobeats, staan we dit jaar voor de grootste uitdaging ooit. De stijgende kosten, van productie tot last minute safety en crowd-aanpassingen die noodgedwongen ingevoerd moeten worden vanwege recente ontwikkelingen. Onze industrie is constant in beweging en maakt het ons dit jaar extra moeilijk een editie te realiseren die voldoet aan de standaarden die jullie van ons gewend zijn. Met pijn in ons hart hebben we dan ook moeten besluiten dat OH MY! Festival dit jaar niet plaatsvindt.

De live muziekindustrie heeft de afgelopen jaren ontzettend veel verandering doorgemaakt, zowel voor als achter de schermen. Met deze kennis in ons achterhoofd zijn we toch gestart met het organiseren van onze 2023-editie, maar na verschillende tegenslagen, het keer op keer opnieuw verkennen van de mogelijkheden en het blijven proberen te navigeren door dit nieuwe landschap, zijn we helaas tot de conclusie gekomen dat we niet in staat zijn jullie, en de artiesten, een OH MY! Festival te bieden die jullie verdienen.

We willen iedereen enorm bedanken voor de continue support, liefde en goede vibes die jullie door de jaren heen hebben gebracht naar OH MY! Festival. Jullie zijn echt het hart Ć©n de ziel van ons festival. We kijken ernaar uit om – als de tijd daar is – jullie te updaten over onze toekomstplannen.

Tickethouders zullen z.s.m. een e-mail ontvangen met meer informatie. In het geval van vragen kun je contact opnemen via support@oh-my.eu.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -