16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

OG VIBEZ RELEASED EERSTE OFFICIELE TRACK ‘DROOM’

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft de Amsterdamse rapper bekend onder de naam OG Vibez zijn eerste officiële release als rapper gedropt. Je hebt de naam OG Vibez waarschijnlijk wel eerder gezien. Sepa – Alles Wat Ik Zie, Rafello – Honkbalpoort en Josylvio Ft. Kevin – Oost West, Thuis Best, zijn een aantal tracks die OG Vibez geproduced heeft. Met als hoogtepunt de track met Josylvio en Kevin.

‘Oost West, Thuis Best’ ging binnen no-time goud en behaalde miljoenen streams op Spotify en op YouTube behaalde de track meer dan 2 miljoen views zonder een clip! En is daarmee de best presterende track geweest van de debuutalbum Ma3seb van #GLA2019 winnaar Josylvio. Verder verzorgde hij ook veel beats voor het hiphop platform 101Barz.Na jarenlang tracks en beats voor de underground rap in Nederland te maken is het nu tijd om tracks te releases voor de mainstream game. Met ‘Droom’ zet OG Vibez de eerste hierin. Check de track hieronder:

De track is uitgekomen onder zijn eigen label genaamd ‘Playaz Game Records’. We kunnen in de komende tijd veel releases verwachten van OG en Playaz Game waaronder ook de upcoming artiest Senio Ajoeb. Dus hou hem in de gaten want er komt nog veel vuur aan!Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -