17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

NOMINATIES VOOR DE EDISON POP 2020 BEKEND!

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag zijn de nominaties voor de Edison Pop 2020 bekend gemaakt. Voor de categorie Hiphop zijn Henkie T, Josylvio en Snelle genomineerd. De prijzen worden toegekend aan producties van bijzondere kwaliteit en wordt door een onafhankelijke en vooraanstaande vakjury toegekend. Kwaliteit en artistieke waarde liggen in het vaandel bij de jury. De vakjury bestaat uit 7 leden die allemaal uit de muziekwereld komen. Zo is één van de leden Fernando Halman van FunX ook zijn er mensen van Spotify, Qmusic, Radio 538 en Paradiso.
HENKIE T 


Henkie T is genomineerd voor zijn eerste solo project Visionair. Op dit album heeft hij meerdere samenwerkingen staan. Zo heb je de track “Fuik” & “Libie” met Dopebwoy


https://www.instagram.com/p/B5m9LDnp44Q/


JOSYLVIO


Josylvio is één van de kandidaten de prijs in ontvangst mag nemen door zijn laatste project “Gimma”. Dit album zit qua producties en features erg sterk in elkaar. Josylvio zijn veelzijdigheid is zijn grootste wapen. Dit is goed te zien bij zijn album ”Gimma”. Je hebt tracks die de straten represent maar ook tracks die je in clubs kan draaien. 


SNELLE


De muziekcarrière van Snelle is in het afgelopen jaar met de snelheid van een raket naar de top gegaan. Op zijn album “Vierentwintig” staan samenwerkingen met onder andere Kraantje Pappie, Marco Borsato, Emms en Hef. Lars is tevens ook genomineerd voor de categorie Nieuwkomer en Album. We gaan in de toekomst nog veel meer horen van de getalenteerde rapper/songwriter Lars Bos.

https://www.instagram.com/p/B5lkX9NBAhl/

EDISON POP 2020


Wie gaat deze prijs in ontvangst nemen volgens jou? Laat het weten in de comments.


#GLA2019


Kun je niet zo lang wachten op een goed hiphop evenement? Vooralsnog kun je 2019 afsluiten bij de Golden Lemon Awards op 29 december in Club Villa Thalia Rotterdam. Heb je nog geen ticket? Koop ze hier snel. 
Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. - Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -