1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

NINO DROPT BELADEN TRACK “VOEL JE DE PIJN”

- Advertisement -
- Advertisement -

In 2019 maakte Nino bekend dat hij bezig was met zijn comeback. In november van dat jaar tekent hij officieel een deal bij het label Sony Music en laat hij weten zijn album ‘Stilte Voor De Storm 2’ ingepland staat voor 2020. Tijdens de Golden Lemon Awards 2019 (#GLA2019) liet hij zijn eerste track van dit project ‘Grootste Comeback’ voor het eerst horen.


Mahi Khalesi, A&R Manager bij Sony Music en tevens jurylid #GLA2019, deelde verder ook de ‘Legend Appreciation Award’ uit aan Nino.Nino – Voel Je De Pijn


In 2020 blijft Nino maar singles droppen en vandaag heeft hij wel een hele beladen track genaamd ‘Voel Je De Pijn’ gedropt. Beluister de track van Nino hieronder en geef in de comments aan wat je ervan vindt.


“Stel je voor dat je in het “nieuwe normaal” iemand’s leven had kunnen redden. maar de mensen om je heen er liever voor kiezen om afstand te houden ipv de persoon in nood te hulp te schieten. en de persoon in nood ook nog eens de persoon blijkt te zijn die jouw leven als kind heeft gered..”

Nino
Nino Voel Je De pijn

Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -