fbpx

NIEUWE SINGLE VAN STEPHERD NEW DEAL

Vorige week verscheen ‘NEW DEAL, de nieuwe single van Stepherd! De single is nu verkrijgbaar via alle streaming kanalen en de bijbehorende videoclip is binnenkort te zien via het YouTube kanaal van Stepherd.
NEW DEAL is de eerste single van de aankomende EP van Stepherd en staat symbool voor een nieuwe fase in zijn carrière. Geen getouwtrek meer, geen beperkingen door anderen; alleen maar oprechte emoties, pieken en dalen.


Stepherd New Deal
“Be prepared for more of this, 2019 het jaar van NEW DEALS!”Met meer dan 10 jaar ervaring in de Urban scene heeft Stepherd alle stromingen meegemaakt en is daarin altijd trouw gebleven aan zijn gevoel. Dat merk je ook in zijn muziek. Net wanneer je denkt dat je hem in een bepaald hokje kunt plaatsen, komt hij met iets helemaal nieuws en verrassends.Stepherd


“Alles is hoe ik ben, ik belicht gewoon steeds een ander deel van mezelf. Who knows dus waar ik morgen mee kom.”


Stepherd domineerde de Urban muziekscene met Nouveau Riche, waar o.a. Mr. Polska en Jebroer deel van uitmaakten. Met het Nouveau Riche collectief heeft Stepherd opgetreden op verschillende grote festivals doorheen Nederland en België en meerdere compilatiealbums uitgebracht. Daarna bundelt Stepherd de krachten met Skinto en hieruit ontstaat een ongezien entertainment-duo. Dat blijkt wel uit de energieke liveshows die zij verzorgen, hun eigen programma ´Mooiboys on the road´ voor muziekzender XITE en verschillende gezamenlijke releases. Stepherd & Skinto scoorden een gigantische hit in België met het nummer ‘Banaan’ (in samenwerking met Jebroer en Jayh). Het nummer belandt op alle playlists, staat wekenlang in de Top 10 van de Ultra Top 50 genoteerd en de bijbehorende clip wordt miljoenen keren bekeken. De volgende single ‘Brak Obama’ wordt ook weer lovend ontvangen door o.a. 3FM, FunX en Slam!FM en zo groeit ‘Brak Obama’ uit tot hét lijflied voor zware weekenden.
De aankomende 3 maanden komen er 3 nieuwe singles én een EP uit van Stepherd. De NEW DEAL EP vertelt het verhaal van de groei die Stepherd heeft meegemaakt als artiest, het getouwtrek van labels, managers en de nepheid van de wereld die fame met zich meebrengt. Als jonge artiest is Stepherd hier menig keer in verloren geraakt, nu is hij in een fase waar hij stabiliteit heeft gevonden als persoon in die twee werelden (fame wereld en de echte wereld) en voor het eerst independent een EP released.

stepherd new deal


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie