6.4 C
Amsterdam
maandag, maart 27, 2023

NIEUWE RELEASE VAN JOERY (KWAAIVINES) & CB

- Advertisement -
- Advertisement -

De bekende of eigenlijk de beruchte Kwaaivines, die voorheen veel bekijks kreeg op zijn filmpjes waarin hij op straat ruzie zocht met random mensen, heeft inmiddels zijn leven gebeterd en zijn roeping gevonden. Hij brengt vandaag zijn track uit genaamd ‘So Fine’!

Na zijn track Louis Vuitton kwam Joery erachter dat hij een muzikale talent heeft dat door vele mensen werd beaamd, de track ging immers goud!!

Zijn reputatie als Kwaaivines was niet de allerbeste dus besloot hij zijn leven te beteren en zich volledig te focussen op zijn muziek en carriere als serieuze artiest. Inmiddels heeft Joery al een aantal serieuze tracks uitgebracht waaronder ook Vida samen met CB.

Dan hebben we het over een van Nederlands grootste en tegelijkertijd meest ondergewaardeerde talenten. Want CB heeft in het verleden samengewerkt met grote artiesten als Chivv, Henkie T, FMG en nog veel meer. Je vraagt je dan ook af waarom deze dame die al miljoenen streams en views achter haar naam heeft staan nog niet is doorgebroken. Want dat ze uitzonderlijk kan zingen is wel duidelijk. 

Er wordt soms wel eens gespeculeerd dat ze door haar geaardheid wellicht niet geheel geaccepteerd wordt/werd en daardoor mogelijk op de achtergrond is gehouden bij sommige labels en binnen verschillende teams waarmee ze in het verleden samenwerkte.

Ondertussen hebben de 2 samen een vervolg gemaakt op de eerste release en deze track genaamd “So Fine” mag er wezen. Voor deze release hebben de 2 artiesten gekozen voor een samenwerking met het label Brothers United Records bekend van ‘Shotjes’ (met oude bekende Elias), ‘Papi Chulo’ & ‘Komen en Gaan’ van Justice Toch en Artistic Raw!!! 

‘So Fine’ is vanaf vandaag, vrijdag 14 Mei 2021, te streamen op alle grote platformen waaronder ook Spotify en is de clip op het kanaal van Joery te vinden. 

Laat in de comments weten wat jij van de track vindt! 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -