10.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

NIEUWE RELEASE ANNE & ARES “HET MAG OOK EENS STIL ZIJN”

- Advertisement -
- Advertisement -

Berlicum, 07 Juni 2024 – ANNE is weer terug met een nieuwe single samen met Ares genaamd ‘het mag ook eens stil zijn’, geproduceerd door Maccy. Het concept is geïnspireerd uit een gesprek in de studio waarbij iemand zei dat hij soms aan niks denkt en ANNE kan zich niet voorstellen dat het mogelijk is om aan niks te denken, maar dat leek haar wel fijn. Deze song is ontstaan tijdens het schrijverskamp van het label van Ares, waarbij Ares ook gelijk zijn couplet heeft opgenomen.

het mag ook eens stil zijn” is ontstaan op het schrijverskamp van het label van Ares, genaamd “162 Records”.

“Ik moest lachen omdat Benni me vertelde dat hij soms aan niks denkt en ik kan me niet voorstellen dat je aan niks kan denken, maar het leek me wel fijn. Ik ben bezig met op mezelf te reflecteren en gedachtes te kunnen herkennen. Dingen zoals ‘ik doe er niet toe’ vind ik het vervelendst. Want iedereen doet ertoe. Dit was mijn inspiratie om deze tune te schrijven.Maccy maakte de beat en ik dacht dat ik alleen de hook wilde zetten tot ik besefte ‘ik moet een verse hierop’. Ik zat in het huisje van Ares en wist zeker dat hij hier super hard op zou zijn. Hij ging ongeveer een half uurtje in het huisje, freestylde wat en riep me terug na een half uur. En toen was die tune eigenlijk af.” – ANNE

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -