fbpx

NIEUWE NAMEN BEVESTIGD BIJ APPELSAP FESTIVAL


Niemand minder dan Lil´Kleine speelt de hoofdrol in de Nederlandstalige campagnefilm van Appelsap! De rapper geeft 10 augustus een exclusieve show op het festival dat dit jaar weer plaatsvindt in het Flevopark. Daarnaast maakt Appelsap ook bekend dat Latifah, Poke en Tiffany Calver (UK) op het Amsterdamse legendarische festival zullen staan dit jaar.
LIL’KLEINE


Lil Kleine maakte zeven jaar geleden zijn live debuut op Appelsap. Maar in de jaren daarvoor was hij als bezoeker al regelmatig aanwezig op het festival. Vele platina en Spotify-streams later keert de huidige nummer 1 van de Raptop 100 terug naar de basis. Waar hij samen met een aantal vrienden/gasten komt optreden.LINE-UP APPELSAP FESTIVAL


Appelsap Fresh Music Festival maakte al eerder de namen bekend van Maleek Berry, Wilde Westen, RIMON, Flohio, Ares, Idaly, BenjiFlow, Snelle, Abstract and Colorful Soundsystem. Daar komen nu onder andere Lil Kleine, Latifah, Poke, Tiffany Calver (UK) en Funkineven (UK) bij. Patta Soundsystem keert dit jaar weer terug, Funkineven doet een back to back-set met Mairo Nawaz en voor Children of Zeus wordt het hun eerste festivalshow in Nederland. Wie van baile funk houdt, moet zeker langsgaan bij de Braziliaanse DJ Sandrinho en vergeet ook niet het optreden van Vic Crezée met ORDER Mothership te checken.Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


Geen reactie's

Geef een reactie