fbpx

NIEUWE EP VAN JACIN TRILL

De 20-jarige Jacin is nog maar sinds 2017 in de Nederlandse rap game, maar gaat sindsdien zo hard als een kogel. In deze korte periode heeft hij zijn plek in de Nederlandse rapscene weten te bemachtigen. Zwaar verdiend natuurlijk!  

Van niets naar iets

Dit succes komt hem niet aanwaaien, maar daar heeft hij hard voor gewerkt. Eind 2016 begon de boy met het uitbrengen van tracks via SoundCloud. In 2017 leerde hij producer 808milli kennen en kwam het album ‘Happyland’ (2017) uit. Een halfjaar na de release van dit album moest Jacin stoppen met zijn opleiding aan de Nederlandse Pop Academie omdat het niet meer te combineren was met zijn optredens en artiestenleven. Na een aantal succesvolle singles met onder andere Ronnie Flex, bracht Jacin Trill samen met Bokoesam een gezamenlijke EP uit, genaamd ‘Zo Vader Zo Zoon’ (2018).

Nieuwe EP

Gisteren ‘teaste’ hij de fans op Instagram met een nieuw opkomend project. ‘WILLEN WE EEN NIEUWE JACIN EP?’, aldus Jacin Trill. Een retorische vraag natuurlijk, want aan de reacties van de fans te zien, kunnen zij niet wachten hierop!

 


Bron: Instagram

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie