fbpx

NIEUWE ALBUM RONNIE FLEX KLINKT VEELBELOVEND

Er lijkt geen rem te zitten op de productiviteit van Ronnie Flex. Terwijl velen nog steeds aan het genieten zijn van de zeer diverse albums ‘Rémi’ (2017) en ‘Nori’ (2018), is de zwaargewicht binnen de Nederlandse rapscene alweer bezig aan zijn vierde soloalbum. 

Afgelopen weekend liet de rapper/zanger via Twitter wat los over zijn volgende album. Het album zal namelijk volledig in samenwerking zijn met DeuXperience Band, Jack $hirak, Boaz van de Beatz, Cesqeaux en Jordan Wayne.

Bron: Twitter

 

DeuXperience Band

DeuXperience Band is al enige tijd de vaste band van Ronnie Flex waarmee hij zijn liveshows doet. Voor de wat ‘oudere’ fans van Ronnie Flex in zijn tijden bij Nouveau Riche zullen het waarderen om de combinatie met Boaz Van De Beatz weer terug te kunnen horen op het nieuwe album.

Jack $hirak

Jack $hirak zou niet mogen ontbreken op het album als een van de beste producers in de Nederlandse rapscene en uiteraard een goede vriend van Ronnie!

Cesqeaux

Cesqeaux is wellicht een naam die niet erg bekend in de oren klinkt, maar op wereldniveau een rijzende DJ-ster is van het label Barong Family. Naast dat hij de wereld rondreist voor zijn optredens, is de jonge Groninger een muziekproducent van het hoogste niveau. Zo heeft hij bijvoorbeeld voor namen geproduceerd als Justin Bieber, J-Balvin, David Guetta, Martin Garrix en nog veel meer.

Jordan Wayne

Ook Jordan Wayne klinkt niet erg bekend in de oren, maar heeft veel gedaan binnen Nederland. Zo heeft hij bijvoorbeeld de hitsingle ‘Succesvol’ geproduceerd voor Lil Kleine.

Kortom, het lijkt er weer op dat het een album vol verrassingen zal worden!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie