16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

NIEUW MUZIEK: FARID RELEASED DEBUUTSINGLE ‘PATIENCE’

- Advertisement -
- Advertisement -

De zanger uit Enschede maakt een nieuw begin en staat nu 1000% achter zijn muziek. Farid (Farid El Hassass) uit Enschede heeft vandaag zijn 1e single ‘Patience‘ gereleased. Bij deze single maakte hij ook een videoclip. 


Farid maakt al van jongs af aan muziek en is voorlopig niet van plan daarmee te stoppen. Hij werd als kind flink beïnvloed door de heavy pop en R&B golf die in de jaren 90 de wereld over trok. Zijn inspiratie haalt hij uit Michael Jackson en Justin Timberlake, die hem beiden ook gemotiveerd hebben om nooit op te geven en zijn droom na te jagen. 

Het nummer ‘Patience’ is ontstaan toen Farid in een relatie zat waarin hij alleen maar gaf en niks terug kreeg. Hij merkte dat hij daar niet gelukkig van werd. Hij is zelf erg open en als iemand er dan te lang over doet om zichzelf bloot te geven, dan raakt zijn geduld op een gegeven moment op. 

De komende tijd wil Farid veel muziek blijven maken en optreden waar dat kan in deze tijden. Dit voelt voor hem als een nieuw begin en eindelijk maakt hij de muziek waar hij ook 1000% achter staat. Dit is echt zijn sound en we zijn nog niet van hem af.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -