1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

NEEM EEN KIJKJE IN DE GEDACHTEGANG VAN JEBROER

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft Jebroer een nieuwe track gedropt genaamd ‘Naar De Hel’, het is weer een hit zoals alleen hij ze kan maken. De track is een energieke mix van Hardstyle en Trap en het gaat over het maken van goede en slechte keuzes in het leven. 

Naar de Hel

Naar De Hel

‘Naar De Hel’ is de derde track in aanloop van zijn drietalige album ‘Zes Sechs Six’. Met een aantal tracks van dit album heeft Jebroer inmiddels al internationaal succes. Van het Duitse gedeelte ‘Sechs’ kwam de track ‘Mutter’ eerder al op #1 in de Beatport Hard Dance Lijst. ‘Naar De Hel’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te beluisteren.

“Ik hou van risico’s nemen en leef vaak op het randje, waar ik balanceer tussen goed en slecht. Daarom lijkt de hel mij veel gezelliger, daar zitten de meeste mensen waar ik me mee kan identificeren. Met deze track neem ik je mee in deze gedachtegang in mijn hoofd.”

JEBROER

INTERNATIONAAL DOORBREKEN..


Jebroer is goed bezig om zijn droom om internationaal door te breken te verwezenlijken. De artiest is inmiddels een bekend gezicht in België en zijn Nederlandse hits ‘Marathon’, ‘Engeltje’, ‘Leven Na De Dood’ en ‘Kind Van De Duivel‘ zijn succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan bij onze Oosterburen, maar veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland.  Jebroer brengt op dit moment internationaal singles uit die op zijn drietalige album ‘Zes Sechs Six’ zullen komen te staan.- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -