18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

NEDERLANDSE PRODUCER ROSELILAH WINT GRAMMY AWARD VOOR SAMENWERKING MET BABY KEEM EN KENDRICK LAMAR

- Advertisement -
- Advertisement -

Roselilah bereikt dit jaar een van haar grote dromen door een Grammy award binnen te slepen. De producer van Nederlandse bodem was dit jaar voor maar liefst twee Grammy’s genomineerd. De awardshow was onder de indruk van haar werk op “Family Ties” van Baby Keem met Kendrick Lamar. Dit is niet de eerste keer dat ze kans maakte. Vorig jaar werd ze met een nominatie erkend voor haar werk op het album “I Am > I Was” (spreek uit: I Am Greater Than I Was) van de rapper 21 Savage. Ze produceerde toen de track 4L met Kid Hazel.

Destijds sprak Roselilah met AT5 “Ik kan het nog steeds niet geloven. Het lijkt alsof iets niet klopt, maar het klopt gewoon”. Ze staat bekend in de industrie voor haar rauwe trap beats met harde bas. Ze is een multitalent dat altijd nauw betrokken is bij elk project waar ze aan meewerkt. Ze produceerde eerder voor sor, Adje en SFB maar op internationaal gebied produceerde ze ook voor grote namen zoals Young Thug en Lil Durk.

Ook dit jaar was ze overdonderd door haar nominatie. In een interview vertelde ze dat, omdat ze bezoek had, ze stilletjes de nominatie livestream op haar telefoon keek. Toen zag ze “Family Ties” op haar scherm voorbij komen. Al snel kwamen er DMs binnen “Gefeliciteerd met je twee nominaties!” Weer kon ze het niet geloven, en dit keer waren het zelfs twéé nominaties.

Dit is tot nu toe het toppunt van Roselilah’s carrière. Het winnen van haar Grammy zal zeker leiden tot nog veel meer hoogtepunten in haar leven. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -