1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

NATHAN MOSZKOWICZ ONDER DE LOEP GENOMEN

- Advertisement -
- Advertisement -

Nathan Moszkowicz, de manager van onder andere Lil Kleine, 3Robi, Vonneke Bonneke, Dopebwoy en nog veel meer muzikanten, acteurs en influencers in Nederland. Wij nemen vandaag de invloedrijke motor achter deze artiesten onder de loep.

DE ZOON VAN…

Nathan is de zoon van Bram Moszkowicz. Bram is een bekende Nederlands jurist en voormalig strafadvocaat. Zo deed hij de verdediging van Desi Bouterse, Willem Holleeder, Willem Endstra, Cor van Hout en Geert Wilders. Verder leidde hij de vestiging in Amsterdam.

DE START VAN NAMAM

In de zomer van 2013 begon de gedreven Nathan, die op dat moment nog bezig was met zijn studie Business Administration aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, het managementbureau NAMAM. Met als eerste talent Géza Weisz gooide hij zichzelf direct in het diepe. Géza is een Nederlands acteur die hoofdrollen had in onder andere ‘Alleen maar nette mensen’, ‘Wiplala’ en ‘Het leven verrukkulluk’. Een band die ontstond op basis van vriendschap en vertrouwen brachten de fundamenten voor de organisatie. En smolten zowel zakelijk als vriendschappelijk samen. De visie was in ieder geval geboren.

LIL KLEINE

Na een proefperiode van twee maanden verliep de vertegenwoordiging nog steeds op rolletjes. En werden daarom de afwikkelingen van Géza’s volledige acteerschap aan de jonge Nathan overgedragen. Kort na de klik tussen Géza en Nathan sloten ook acteur Manuel Broekman, actrice Sigrid ten Napel en rapper Lil Kleine zich aan bij het management. Lil Kleine is veruit de succesvolste artiest uit zijn stal. Met hem behaalde Nathan ongekende successen. De rapper is in 2018 verkozen tot de nummer 1 rap act van het land volgens Raptop. Eveneens verkocht hij o.a. legendarische plekken zoals de Lotto Arena (Antwerpen) en de Ziggo Dome (Amsterdam) uit.

DE KOP

Inmiddels is NAMAM onderdeel geworden van Performer Matters BV. En is het uitgegroeid tot één van de sterkste en invloedrijkste managementbureaus van Nederland. Samen met concurrent SPEC, dat is opgericht door Breghje Kommers. Bij SPEC zitten onder andere andere grote rappers zoals Ronnie Flex, Boef en Ali B. De omvang van het roster van NAMAM is niet hetgeen waaraan het bedrijf haar goede reputatie te danken heeft, want juist de kleinschaligheid en persoonlijke touch zetten het bureau zoveel kracht bij. Namen zoals Bilal Wahib, Defano Holwijn, Koen Kardashian, Poke en Yung Felix maken allemaal gebruik van de diensten van Nathan Moszkowicz.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -