fbpx

NABILTIME DROPT NIEUWE TRACK “WEKKER”

Wie kent hem niet? NabilTime, bekend van zijn grappige filmpjes op YouTube en Instagram. Vandaag heeft hij een nieuwe track gereleased genaamd ‘Wekker’.

NABILTIME

Nabil staat bekend om zijn grappige filmpjes die hij post op Instagram en YouTube. In zijn filmpjes komen vaak dilemma’s voor waar elke student of scholier wel mee te maken heeft. Dit is wel te blijken als je kijkt naar het aantal volgers wat hij heeft. Op Instagram heeft hij meer dan 340.000 volgers en op YouTube bijna 80.000 abonnees.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

Ja hoor mensen, ik heb ook een clip voor jullie! Check het nu via de link in mijn bio!

 

NABIL THE RAPPER

Nu heeft hij de track ‘Wekker’ gemaakt waarin veel voorkomende dilemma’s in voorkomen. Het is niet de eerste YouTuber/Instagrammer die muziek is gaan maken. VonnekeBonneke, Famke Louise, Armoo en JoeyBravo zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Blijf ik in de ochtend liggen, snooze ik mijn wekker, sta ik op en haal ik mijn diploma. Bekijk de videoclip hieronder en geef in de comments aan wat je ervan vindt.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie