17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

MVRCO & GIANSKI SLAAN DE HANDEN INEEN OP TRACK ‘VANAVOND’

- Advertisement -
- Advertisement -

De twee Amsterdamse artiesten MVRCO en Gianski hebben vandaag de track ‘Vanavond’ gereleased. Beiden artiesten zijn geboren en getogen in Amsterdam en zijn bij elkaar gekomen via hun gezamenlijke label ROQ ‘N Rolla Music.


MVRCO

MVRCO is de artiestennaam van Ramon Marco, een Nederlandstalige hiphop/pop-artiest. Hij groeide op in Amsterdam-West en ontdekte zijn liefde voor muziek al op jonge leeftijd. De afgelopen jaren schreef MVRCO liedjes voor verschillende artiesten en zette daarvoor het uitbrengen van zijn eigen muziek op een tweede plek. Eind 2018 duikt hij weer de studio in en in een korte tijd werden er tientallen tracks gemaakt. Dit bleef niet ongezien en kort daarna tekent hij bij het label ROQ ‘N ROLLA Music. Het label was direct onder de indruk zijn van de verfrissende sound en vertellende teksten met diepgang.

”In deze snelle wereld vind ik het belangrijk om soms even alle verplichtingen en verwachtingen te vergeten. Een gevoel van ontspanning creëren is iets wat mij niet altijd even gemakkelijk afgaat, maar tijdens het maken van deze track in de studio met Gianski vond ik dit gevoel.’’

MVRCO

GIANSKI

Gianni Arifi ofwel Gianski is bijzondere muzikale verschijning. Hoewel zijn uitingen en featurings veel naar Hiphop neigen is deze Joegoslaaf eigenlijk ook een neo-soul tijger die met zijn glijdende tracks altijd de goede snaar weet te raken. Klik hier voor het volledige interview met Gianski.

https://www.instagram.com/p/B_KoCmapeuy/

”Het was onze eerste sessie, en het was meteen raak. We zijn beiden harde werkers en willen slagen met onze muziek. Maar soms moet je een stap terugnemen en tijd spenderen met je vrienden, familie  en vriendin. In quarantaine tijd is deze track dan ook een warme deken tijdens het thuiszitten.”

GIANSKI

VANAVOND


Deze meeslepende track staat de mannen op hun lijf geschreven. ‘Vanavond’ is vanaf vandaag op alle online streamingplatformen te beluisteren.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -