10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

MURDA KON NIET WACHTEN EN DROPT TRACK

- Advertisement -
- Advertisement -

Murda gaf gisteren nog aan op zijn Instagram dat zijn nieuwe track aanstaande vrijdag zou uitkomen. Change of plans, hij kon niet wachten en heeft zojuist via Instagram laten weten dat ‘Stretch’, zoals de track heet, vannacht om 00:00 wordt gedropt.
MONSTERCOLLAB“Ik zou vrijdag droppen toen dacht ik fuuuucckkk thaaattttt ? ik drop vandaag!!! BABA WAY!”, aldus Murda op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BwpN5xhAp_r/

De track wordt een monstercollab samen met Bizzey en Kraantje Pappie. Als klap op de vuurpijl is de track geproduceerd door Yung Felix. Alle ingrediënten voor een monsterhit dus. Vanaf 00:00 is ‘Stretch op Spotify te beluisteren en morgen komt de videoclip uit.NEW DEAL ALERTDit is niet het enige nieuws rondom de rapper vandaag. Hij heeft vandaag namelijk ook een nieuwe deal getekend! Vanaf vandaag maakt Murda officieel deel uit van de Capitol Family en is hij exclusief te boeken bij Capitol Bookings. Dit is het boekingskantoor van o.a. Caza, Sxteen en nog veel meer.


Zit Murda in jouw Raptop 5? Laat het weten en stem hier.Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem! 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -