fbpx

MULA B EN 3ROBI BIJNA OP DE VUIST

De 2 rappers afkomstig van kamp ‘Wilden Westen Records’, Mula B en 3robi hebben het gisteren bont gemaakt tijdens LatinVilage festival. Zij hadden namelijk serieus bonje daar met elkaar!

Flinke namen aanwezig

Velsen-Zuid. Raptop was hier natuurlijk aanwezig! Met grote namen als Broederliefde, Lil’ Kleine, Bizzey, SBMG en Frenna heeft het festival weer een enorme line-up weten neer te zetten verdeeld over 12 podia. Ook rappers Mula B en 3robi waren van de partij. Beide heren moesten optreden op de Eastville stage.

Bijna uit de hand gelopen

3robi moest eerder in de middag optreden en bleef lekker hangen in de backstage area samen met zijn vriendin en aanhang. Hierdoor ontstond er wrijving tussen zijn groep en het personeel van het festival. Dit vond plaats tijdens het optreden van Mula B. Toen de ‘Meesterplusser’ van het podium af kwam bestormde hij zijn labelgenoot 3robi en kregen een woordenwisseling. Niet alleen het personeel van het festival probeerde de situatie te kalmeren, maar ook de manager van de heren. Na duwen en trekken verlieten de twee rappers met hun aanhang de backstage area.

Tags:
,
Geen reactie's

Geef een reactie