1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

MS SERRY VASTBERADEN EN KLAAR OM TE RELEASEN

- Advertisement -
- Advertisement -

Serghan “MS Serry” Hornbergen is een 24-jarige rapper uit Almere en keert na zijn hits ‘M’Rowen’ (ft. Sevn Alias) en ‘Wesh Ben Je Gek’ terug met zijn nieuwe single ‘BANDZ’. Deze track kun je het beste omschrijven als een emotioneel geladen en vooral meeslepend straatverhaal. De single is geproduceerd door AN. Samen zijn ze al eerder dit jaar ‘Artist of the week’ geworden bij radiostation FunX.


Nu getekend bij het Almeerse “One Million” staat hem niks in de weg. Na één jaar kei en keihard gewerkt te hebben in de studio, is MS Serry vastberaden en klaar om te releasen. Dit betekent dat jullie dus nog enorm veel van hem zullen gaan horen de komende weken!

MS SERRY

5 JAAR TERUG


In 2015 begon zijn carrière toen hij zijn eerste single ‘M’Rowen‘ uitbracht, in samenwerking met 2 jeugdvrienden. Één van deze jeugdvrienden was Sevn Alias. M’Rowen werd een groot succes en behaalde miljoenen views op YouTube. Dankzij dit groot  succes heeft hij destijds veel lokale shows weten te bemachtigen. Daarnaast ging MS Serry ook samen met Sevn Alias op tournee als back up-artiest. Dit resulteerde in onwijs veel boekingen bij de grootste podia in binnen en buitenland.

MS SERRY

Na de succes van “Wesh Ben Je Gek” zat het, wat betreft uitbrengen van liedjes, op een laag pitje voor MS Serry. One Million heeft hem toen  benaderd en besloot hem te signen. Na één jaar kei en keihard gewerkt te hebben in de studio is het zo ver! MS Serry is vastberaden en klaar om te releasen. Check de videoclip MS Serry – Bandz hieronder en geef aan wat je ervan vindt.


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -