18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

MRT: DÉ GOUDEN TIP TIJDENS HET CORONAVIRUS CRISIS!

- Advertisement -
- Advertisement -

De corona-crisis is real mensen! Hele naties zijn op slot, straten zijn uitgestorven en het uitgaansleven is platgelegd. De restaurants zijn leeg, alle voetbal wedstrijden zijn afgelast en clubavonden en concerten zijn massaal gecanceld. 1 ding is zeker: we moeten er de komende tijd juist voor zorgen dat we achter de schermen thuis keihard doorwerken aan onszelf om zo een streepje voor te staan bij iedereen die zich juist verveelt thuis en guess what…Wij hebben de gouden tip om je voor te bereiden op het moment dat alles weer ‘ back to normal’ is.


IEDEREEN DIE TE MAKEN HEEFT MET DE MUZIEKINDUSTRIE OPGELET!!

Ben jij een rapper, zanger/zangeres, producer, beatmaker, songwriter,  artist manager, talent agent, danser/danseres of ben je op een andere manier actief in de muziekindustrie? Of ben je gewoon een enorme liefhebber van muziek? Wat zou je dan kunnen doen in deze barre tijden zonder outdoor entertainment? Wij hebben het antwoord; maak nu je gratis premium Mijn Raptop account aan!


OFFICIËLE LANCERING MRT!

Afgelopen maandag was de officiële lancering van MRT, oftewel ‘Mijn Raptop’, oftewel de Marktplaats voor de  Nederlandse muziekindustrie. De bedoeling van Mijnraptop.nl is om vraag en aanbod rondom de muziekindustrie in Nederland samen te brengen. De hort op om te gaan netwerken in jouw specifieke niche is niet meer nodig en zeker nu niet met het corona-crisis. Zorg er dus voor dat jouw werk doorgaat en zit niet stil!

Anno 2020 zijn er enorm veel artiesten die tegen dezelfde struggles aanlopen. Een goed voorbeeld daarvan is om met de juiste mensen in contact te kunnen komen en samen te werken. Door gebruik te maken van Mijnraptop.nl vind je nieuwe teamleden voor je project. Denk hierbij aan een producer, een cameraman of een editor voor je nieuw of bestaande project. Maar ook als je een festivalorganisator bent is er genoeg te zoekknop dit platform. Vind geluidsmannen, technici, productiebedrijven, etc. Vergeet daarnaast niet dat je ook jouw diensten kunt aanbieden om meer boekingen naar binnen te slepen.

Voordelen Mijnraptop.nl op een rij:

  1. Vind de juiste partij voor samenwerking (binnen jouw regio) 
  2. Bied je diensten aan voor grotere naamsbekendheid of een extra bijdrage.
  3. Promoot je diensten, product en/of project.
  4. Eerste 100 gebruikers GRATIS PREMIUM advertentie voor een week!


Zoals we altijd zeggen; ‘ don’t sleep on this’ en maak nu snel je account aan!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -