2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

MIGGS DE BRUIJN TEKENT BIJ ZWARE JONGENZ RECORDS

- Advertisement -
- Advertisement -

Migue Bolambe, beter bekend onder zijn artiestennaam Miggs de Bruijn, heeft vandaag een platencontract getekend bij het label Zware Jongenz Recordz. De eerste single genaamd ‘Dr. Martens’ laat niet lang op zich wachten en komt aanstaande zondag online.

Pre- save de single hier.

Wat verwachten jullie van de samenwerking Miggs de Bruijn x Zware Jongenz? Laat het weten in de comments.


ZWARE JONGENZ 


Zware Jongenz is opgericht door Aiky Girigorie a.k.a. Aiky Zware Jongenz. Het label bestaat al meer dan 10 jaar en heeft singles en albums van onder meer Excellent, Hef, Murda Turk, Bollebof, Matarr en nog veel meer bekende artiesten uit de hedendaagse rapscene uitgebracht. Verder staat Aiky ook bekend van het legendarische PunchOutBattles. Dit is de eerste rap/hiphop battle league met meer dan 150.000 bezoekers per maand op de website en veel bekende rappers/influencers/artiesten van nu hebben daar naam gemaakt. Denk hierbij aan Lijpe, KaasCouse, Nesim Najih en Qucee. 


MIGGS DE BRUIJN


Foto made by: M I K E

MDB is een Congolees-Nederlandse rapper die al een aardige tijd actief is in de Nederlandse muziekwereld. In 2013 bereikte hij de halve finale van ‘The Next MC’, een format van 101Barz waar nieuw talent de kans kreeg om hun skillz te laten zien. Een jaar later in 2014 riep State Magazine hem uit tot ‘Belofte van 2014’. Zijn debuut EP laat niet lang op zich wachten in 2015 dropt hij ‘Miggstape’. De plaat bevat 15 tracks en bevat samenwerkingen met artiesten zoals Rocks, Kosso, Kingsize, Lijpe, Kraantje Pappie en Mula B. Niet de mindere namen zoals je ziet!

Een jaar later in 2016 gaat hij langs bij niemand minder dan Rotjoch in de studio voor een gruwelijke wintersessie. De teller staat op meer dan 2 miljoen views hiervan

https://youtu.be/kec_JzgtJZQ

Hierna blijft het even stil rondom de rapper maar in 2018 dropt hij ‘Monster’. Een plaat met 7 tracks en hierop staan ook artiesten zoals Akwasi (In de Jungle) en Fresku (Leef mijn Droom).  Zijn laatste project released hij in 2019 en heet ‘Lange Weg, Korte Lont’.  We gaan nog veel van MDB horen nu vooral die in 2020 heeft getekend bij Zware Jongenz.

Beluister hier alle tracks van Miggs de Bruijn.

https://open.spotify.com/artist/0Z4fLy8J9Xe2r9kw6zkLFx?si=leUTizBpSou9noNYuYUrRw


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -