18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

MIGGS DE BRUIJN DROPT EERSTE VIDEO SINGLE VAN ‘AMNESIA EP’

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteren heeft Miggs de Bruijn (MDB) de eerste video single van zijn aankomende EP ‘Amnesia’  naar buiten gebracht. De track gaat over het feit dat het leven op de straat nooit stabiel is. Een moment ben je het helemaal zat en de andere keer sla je er een goede slag uit. De videoclip is geschoten door Indigon en vult MDB en de track precies aan.


FUNX ARTIEST VAN DE MAAND


Ander goed nieuws voor Miggs de Bruijn is dat hij FunX artiest van de maand september is geworden. De komende maand ga je de single van Miggs de Bruijn wat vaker op FunX horen en elke week gaan zij iets doen. Dus houdt het in de gaten en don’t sleep on Miggs. 


STREET LEVEN


Voor Miggs is Street Leven de track die hem muzikaal een andere kant op liet gaan. De samenwerking met producer Max Wallin en de sound die ze samen gecreëerd hebben was voor Miggs het teken om veel muziek te maken en uit te brengen. In eerste instantie zou de EP tijdens de Lockdown gereleased worden. Na overleg met het label van Miggs, Zwarejongenz Productions, is het alsnog verplaatst en eerst enkele singles van de MDB uitgebracht.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -