17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

MÉÉR DAN EEN VOETBALLER: ELJERO ELIA

- Advertisement -
- Advertisement -

Raptop heeft weer een primeurtje gefixed hoor: je boy Eljero Elia is in the house! Als tiener begon Eljero al aan z’n voetbalcarrière, gedreven en ambitieus.

Eljero Elia
Bron: Instagram Eljero Elia

In 2004 maakt hij zijn profdebuut bij ADO Den Haag om en in 2007 maakt hij de overstap naar FC Twente. Hier begint Elia echt naam te makenen verdient hij een tranfser naar de Duitse club Hambuger SV. Ook speelt hij in 2010 zelfs de verloren WK finale in Zuid-Afrika. Hierna speelt hij nog onder meer bij Juventus, Werder Bremen, Southampton en Feyenoord. Met de laatstgenoemde club wint hij in 2017 de landstitel, voor Feyenoord was dit 18 jaar geleden (1999) voor de laatste keer gebeurd. Momenteel speelt Eljero bij de Turkse club Istanbul Başakşehir.


Buiten het voetbal is Eljero ook ondernemer, zo start hij samen met voetbalvrienden Demy de Zeeuw en Gregory van der Wiel het kledingmerk BALR. in 2013. Inmiddels is BALR. uitgegroeid tot een wereldmerk en behaalde in 2018 een omzet van 20 miljoen euro.

Eljero Elia BALR
Bron: Instagram Eljero Elia

Met dit exclusieve interview bewijst hij dat hij veel méér is dan een profvoetballer, en in de praktijk verlegt hij continu zijn grenzen. Kansen creëert hij niet alleen op het veld, maar ook ruim daarbuiten. Binnenkort begint hij aan een nieuwe uitdaging met niemand minder dan Priceless (SFB), Eljero is klaar om z’n shine buiten de voetbalgame te pakken.


Bron: Instagram Eljero Elia

GA VERDER NAAR PAGINA 2 VOOR HET INTERVIEW MET ELIA


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -