17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

MARCUS VAN GRAUW ENTERTAINMENT DROPT “A.D.”

- Advertisement -
- Advertisement -

Maak kennis met Marcus, een rapper uit Amstelveen met een unieke sound. Hij is momenteel 22 jaar en is tevens eigenaar van Grauw.

Marcus

MARCUS – SHOW ME

Marcus is begonnen met rappen nadat er veel vraag was gekomen toen hij rap-filmpjes op social media ging droppen. In het verleden heeft hij meerdere successen behaald met als voorbeeld bijna 500.000 streams op “Show Me”.


MARCUS – A.D. feat Michael Jalink

Het is nu dus tijd voor Marcus zijn nieuwste track “A.D.” Bekijk de videoclip hieronder en geef aan wat je ervan vindt.GRAUW

Grauw bestaat uit een hardwerkend team om zo het beste uit alles te halen. Eenheid, saamhorigheid staat centraal bij Grauw. Het allerbelangrijkste is het familiegevoel wat zij overbrengen. Bij Grauw kunt u terecht voor ontzettend veel diensten. Ze helpen je tot het vinden van een juiste DJ maar ook decoratie en het ondersteunen en plannen van een evenement. Buiten dit soort diensten zijn zij ook een platform voor opkomende DJ’s en artiesten. In de toekomst gaan ze hun diensten verder uitbreiden en zullen er ook workshops toegevoegd worden. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -