16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

MAHI KHALESI NIEUWE A&R MANAGER BIJ ROQ ‘N ROLLA MUSIC

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag is bekend geworden dat Mahi Khalesi in dienst is getreden als A&R Manager bij het label Roq ‘N Rolla Music. De verantwoordelijkheid voor de positionering van artiesten en de toevoer van nieuw talent behoort tot het takenpakket binnen deze functie.

Mahi maakte de overstap vanaf Sony Music Nederland, waar zij ook werkzaam was als A&R manager. Zij was hier mede verantwoordelijk voor het teken van de huidige nummer 3 van de Raptop 100 (2019) Boef naar Sony Music Nederland. Verder was ze ook verantwoordelijk voor het binnenhalen van Tabitha en Sarita Lorena. Ook was ze betrokken bij de overgang van Trifecta, Rotterdam Airlines en Avalon Music naar Sony Music.

Mahi Khalesi: “De creatieve vrijheid en de mogelijkheden die ROQ ‘N Rolla mij biedt sluiten perfect bij mij aan. Het mogen meemaken en meewerken aan de groei van een label als ROQ ‘N Rolla Music is het tofste wat je als muziekliefhebber kunt doen.”

BABEK ARJAN FAR OVER MAHI KHALESI

Babek Arjang Far, ROQ ‘N Rolla Music: “De resultaten die Mahi in de afgelopen jaren als A&R Manager en Label Manager heeft behaald, passen precies bij onze visie voor ons label ROQ ‘N Rolla. Ik ben dan ook erg blij dat zij voor ons heeft gekozen en heb er alle vertrouwen in dat we met haar kwaliteiten ons label nog verder kunnen uitbouwen.”

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -