1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

MAEL IS BACK MET ‘DESTINY II’: “HET IS PRETTY BOI SEASON”

- Advertisement -
- Advertisement -

Mael, de R&B sensatie die in juni 2023 al indruk maakte met zijn album “Destiny”, is terug met het vervolg waar we allemaal op hebben gewacht: “Destiny II”. “Het is prettyboii season”, zegt hij zelf. Dit nieuwe album geeft ons een kijkje in een andere kant van Mael en neemt ons mee terug naar de jaren 2000.

Met het album dat aanstaande vrijdag staat gepland, zijn de verwachtingen hoog. Nummers zoals “Ik Kan Niet Ademen”, “Vicky” en “Cheetos,” die Mael eerder heeft uitgebracht en waar zijn fans dol op zijn, geven alvast een voorproefje van wat we kunnen verwachten.

“Destiny II” brengt ons terug naar de herkenbare sound van de jaren 2000, met Mael’s unieke stem als leidraad. Mael heeft bewezen dat hij diepe emoties in zijn muziek kan verwerken en ons keer op keer weet te raken.

Met het succes van “Destiny” in gedachten, is Mael vastbesloten om het jaar 2023 op een hoogtepunt af te sluiten. “Destiny II” belooft dé soundtrack te zijn voor de komende wintermaanden en verder. Mael staat klaar om harten te veroveren en soms ook te breken.

Don’t hate the player, hate the game.

“Destiny II” is vanaf vrijdag 3 november overal te beluisteren!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -