1.4 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

MAAREENMAN DROPT MORGEN VIDEOCLIP ‘COMMOTIE’

- Advertisement -
- Advertisement -

Begin deze maand lieten we jullie al kennis maken met de rapper Maareenman. Een getalenteerde rapper met veel inhoud die veel te vertellen heeft.


MAAREENMAN – COMMOTIE

Maareenman zijn eerste single genaamd ‘Commotie’ staat nu online op alle streaming diensten. De track staat twee dagen online en krijgt alleen maar positieve reacties. 

Tevens volgt er een videoclip voor deze track. De videoclip wordt op vrijdag 17 april om 16:00 uur online gezet en is te zien op zijn YouTubekanaal, check de link in zijn Instagram bio. 


BOOKCITYMANAGEMENT


Maareenman geeft ook een speciale S/O naar zijn management, BookCityManagement. “Zij hebben ontzettend goed geholpen in dit proces, zonder hun was dit nooit zo tot stand gekomen”.


“Ik ben oprecht super trots het nummer, de reden dat het wat langer duurden is omdat de inhoud van de track persoonlijk is en ik dat zo goed mogelijk wilde verwoorden. Maar het tegelijkertijd ook algemeen wilde houden zodat een ander er zich in kan vinden”.

MAAREENMAN

Maareenman Commotie

“Het nummer is tot stand gekomen door meerdere dingen die ik een langere tijd heb meegemaakt in mijn leven, dat heb ik vervolgens verwoord en opgenomen. Tot slot wil ik mededelen dat alles wat ik spit woord voor woord waarheid is”.

MAAREENMAN

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -