1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

LOTTE LIZZ DROPT SINGLE ‘GEEN PEACE’

- Advertisement -
- Advertisement -

Het nummer gaat over een toxische relatie. Het beschrijft de gedachtes en gevoelens in van degene die in zo’n situatie zit. Liselotte, artiestennaam “Lotte Lizz” is een zangeres die je waarschijnlijk al bent tegengekomen in de Nederlandse scène.

Zo was zij al te zien en live te horen bij FunX met het nummer “Wat zou je doen”. Ook is zij regelmatig te horen met haar muziek bij andere radiostations en was Lotte Lizz te zien in het televisieprogramma “Nachtdieren”. Daarnaast stond Lotte Lizz ook al in het voorprogramma van Fresku in Doornroosje van Nijmegen waar zij de hele zaal heeft betoverd met haar stem en haar verhaal.

Lotte Lizz wil aan haar fans en luisteraars meegeven dat iedereen tegenslagen in het leven meemaakt. Hierbij heeft haar muziek voornamelijk te maken met girl empowerment en geweld in relaties. Lotte Lizz staat ervoor om te zorgen voor verandering met betrekking tot deze thema’s. Zo gaf Lotte Lizz zich kortgeleden bloot door een deel van haar verleden in een interview te vertellen met de Linda.

Check haar nieuwe single ‘Geen Peace’ hier!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -