17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

LIVV EN YES-R DROPPEN ‘JOU NAAST MIJ’

- Advertisement -
- Advertisement -

LiVV, echte naam Lieke Van ‘t Veer. Je kent haar wel nog van ‘Uit Elkaar 2.0’ waarmee zij 2 jaar geleden ons even liet zien wat zij in petto heeft op het gebied van zang. De legende Yes-R doet momenteel haar management en ze laten weer wat krachtigs van hen horen. De track ‘Jou naast mij’ zal je waarschijnlijk niet in de clubs horen, maar een heerlijke track voor als je tot rust wil komen of even je gedachten wil laten gaan.  


Livv In FINALE VOICE KIDS


LiVV zingt al vanaf haar jonge jaren en behaalde in 2012 de finale van ‘Voice Kids’. Hierna bracht ze een aantal singles uit en trad ze al op vroege leeftijd op in het land. In 2015 bundelde ze de krachten met Qualid R en bracht ze samen met hem ‘Beter zo’ uit. In 2016 ging ze enorm viraal met ‘Uit Elkaar 2.0’. Wij zijn blij weer om wat van haar te mogen horen. Met een mentor en manager als Yes-R achter haar kunnen we hopelijk veel verwachten! De rapper, presentator en acteur heeft inmiddels jarenlange ervaring en kennis om haar goed te kunnen begeleiden. 


Afgelopen vrijdag dropte Livv de clip van ‘Jou naast mij’ op YouTube.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


JE KAN VANAF 19/08 STEMMEN!!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -