10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

LIL KLEINE SOLO IN DE ZIGGO DOME

- Advertisement -
- Advertisement -

Lil Kleine, de nummer 1 uit de Raptop 100, zal als eerste Nederlandse rapartiest een solo-show zal geven in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Collega’s Ronnie Flex en Bizzey gaven eerder aan dit jaar dat zij een solo-show in AFAS Live zullen geven. Lil Kleine besluit toch een stap verder te gaan. Vorig jaar gaf de rapper een stijf uitverkochte show in Carré Amsterdam. Daar bracht hij ook zijn vader mee. Ook in de Ziggo Dome zal hij zijn vader zeker meenemen. In een post die op zijn Instagram is verschenen kondigt hij aan op 11 mei 2019 een concert te gaan geven in het pop paleis.

Vanavond was de rapper te gast bij ‘De Wereld Draait Door’ (DWDD) op NPO 1 waar hij nog een extra toelichting gaf.

In een persbericht geeft de rapper aan: “We willen een show van wereldformaat neer te zetten, We halen alles uit de kast en werken de komende maanden keihard om een avond te garanderen die mensen niet snel zullen vergeten.”


Het Concert

Zijn volgers wordt gevraagd zich al voor de kaartverkoop te registreren, op die manier kunnen zij een uur eerder proberen kaartjes voor de show te bemachtigen. De kaartverkoop van ‘Het concert’, zoals de show heet, zal op 29 november om 20:00 van start gaan, voor de personen die zich vooraf hebben geregistreerd zijn de kaarten om 19:00 al te verkrijgen. Mocht Lil Kleine deze show in Ziggo Dome uitverkopen, is de kans groot dat hij wederom de nummer 1 rap act wordt in 2019. Stem jij op Lil Kleine?

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -