19.8 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

LIL KLEINE SLAAT BOEF VAN DE TROON MET NIEUWE ALBUM

- Advertisement -
- Advertisement -

Lil Kleine heeft weer eens een nieuw record te pakken. Afgelopen vrijdag dropte hij na drie jaar zijn langverwachte album ‘Jongen van de Straat’. 


(INTER)NATIONALE STERREN OP ÉÉN PLAAT


Dit album is zo goed gevallen bij de fans van Kleine dat het op de eerste positie van de Album Top 100 terecht kwam. Met nationale en internationale sterren zoals Ronnie Flex, Josylvio, Maleek Berry en WizKid kon dit ook bijna niet de mist ingaan. De dag na de release werd het voor Jorik nog mooier. Er stonden namelijk 20 tracks in de Top 50 van Spotify waarvan 8 tracks zelfs in de Top 10. Dat dit een succes zou worden komt voor velen niet echt als een verrassing.

Lees ook: ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ GAAT DIRECT GOUD!


Van Boef naar Lil Kleine


Het Spotify record van meest gestreamde album ooit in 24 uur in Nederland stond hiervoor op naam van Boef met zijn album ‘Slaaptekort’ in 2017. Lil Kleine behaalde maar liefst 4,6 miljoen streams. Dit is niet de eerste keer dat Jorik een record te pakken heeft. Samen met Frenna behaalde hij het record van het meeste aantal streams binnen 24 uur met ‘Verleden Tijd’.

Lees ook: FRENNA DROPT NIEUWE TRACK MET LIL’ KLEINE


LIL KLEINE OVER DEZE PRESTATIE

“Nieuw record meeste aantal streams op een album in één dag, 8 nummers in de top 10, 20 tracks in de top 50. Het voelt goed om terug te zijn. Dank jullie wel ♥️”

Lil Kleine op InstagramLil Kleine en Boef hebben de lat gelegd. Wie gaat dit overtreffen volgens jullie? Laat het weten in de comments.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -