1.4 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

LIL KLEINE LANCEERT ‘THE COPACABANA’ CONCERT

- Advertisement -
- Advertisement -

Jorik Scholten a.k.a Lil’ Kleine komt met een nieuw evenement: dineren en dansen op 1,5 meter afstand. 

LIL KLEINE THE COPACABANA
Bron: Instagram

LIL KLEINE THE COPACABANA


De huidige nummer twaalf uit de Raptop 100 lijst heeft een manier gevonden om op te treden en tegelijkertijd rekening te houden met de regels van het RIVM. In samenwerking met de Amsterdamse Club Nova is er van donderdag 4 tot en met zondag 7 juni elke avond een Dinner & Dance-evenement, onder de naam ‘The Copacabana’. Het is een concert voor 30 gasten die er verder ook kunnen dineren. Voor dit nieuw concept is Lil’ Kleine de samenwerking aangegaan met evenementenorganisator E&A Events en managementbureau Namam.


ARRANGEMENTEN


Er zijn geen losse tickets te krijgen voor dit concert maar enkel alleen arrangementen voor 4 of 5 personen. Kosten voor zo’n arrangement liggen rond de 500 euro en hierin krijgen de bezoekers een 4-gangen diner, drank en de garantie dat Jorik op minimaal 1,5 meter afstand blijft. 

Als dit concept aanslaat hebben alle partners de intentie het concept in de nabije toekomst op meerdere locaties te brengen


BESTEL HIER JE TICKETS


Als je geïnteresseerd bent kan je via deze link je plek reserveren. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn en verder gaan de deuren om 20:00 uur open, om 21:00 uur wordt geserveerd en sluit Lil Kleine – ‘The Copacabana’ om 01:00 uur.


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -