16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

LIL KLEINE KOMT MET EEN NIEUW ALBUM

- Advertisement -
- Advertisement -

Het is tijd! Na twee soloalbums van de nummer 1 Nederlandse rapper van de Raptop-lijst 2018, heeft Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, aangekondigd met een derde album te komen.

Dinsdagnacht postte de rapper een aantal filmpjes op zijn Instagram stories waarin te zien is dat hij aan zijn nieuw album werkt in de studio. In een filmpje zegt hij tegen top producer $hirak: ‘Waarom ben je met een camera aan het wachten op mij dan? Na 2,5 jaar in de top 10 te hebben gestaan dacht je het wordt wel tijd voor een nieuw album!’.


WOP! EN ALLEEN

Op 12 februari 2016 bracht Scholten zijn debuutalbum genaamd WOP! uit. Dit album is platina gegaan. De singles ‘Niet omdat het moet’ en ‘1, 2, 3’ (beide met Ronnie Flex) op dit album zijn zelfs dubbel platina gegaan.

Eind mei 2017 dropte de rapper zijn tweede album genaamd ‘Alleen’. De titelsong stond dagenlang op nummer 1 in de Top 50 Nederland. Later was dit ook het geval met de track ‘Krantenwijk’ samen met collega Boef. Wij verwachten niet veel minder van Lil Kleine zijn nieuwe album!


JORIK

Er zijn verschillende meningen over Lil Kleine, maar dat hij een harde werker is mag niet ontkend worden. Onlangs maakte de rapper ook bekend zijn eigen kledinglijn te lanceren genaamd ‘Jorik’. Hierover schreven wij eerder een uitgebreid artikel. Kortom, 2019 zal veel brengen voor de troon houder van de Raptop 100. Word hij weer de nummer 1 rapper en zal hij naar huis gaan met de Golden Lemon Award? Laat het ons weten in de comments!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -