16.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 24, 2021

LIL KLEINE KLEDINGLIJN GAAT JORIK HETEN

- Advertisement -
- Advertisement -

UPDATE 27-02-2019


Hij is er al een tijdje mee bezig, maar uiteindelijk is het nu zo ver! Lil’ Kleine lanceert eind volgend week zijn eigen kledinglijn genaamd Jorik. Uiteraard doet hij natuurlijk geheel in stijl met een fashion show en een pop-up store in het hartje van Amsterdam.


“MEZELF UITEN”


Eind augustus schreven wij al een artikel over de Amsterdamse rapper dat hij een kledinglijn start onder zijn eigen voornaam, JORIK.

Een eigen kledinglijn is iets dat al langer op zijn wensenlijstje staat, zo zegt hij. “Mijn persoonlijke interesse heeft altijd al erg bij fashion gelegen. Voor mij is dit een manier van mezelf uiten.”


JAIMIE VAES


Zijn verloofde en tevens de aanstaande moeder van zijn kind Jaimie Vaes is het creatieve brein achter zijn komende kledinglijn Jorik. En ze heeft de touwtjes dan ook flink in handen. Toch heeft de rapper zelf een hele duidelijke visie voor zijn nieuwste pareltje. “Met Jorik kan ik mijn persoonlijkheid vertalen in de designs van de items, een totaalcollectie die ik kan dragen op verschillende momenten in het dagelijks leven.”


HET MERK JORIK


Jorik staat voor high-end kleding voor elke dag, die Lil’ Kleine zijn gedrevenheid en passie tonen op een speelse manier. Dit sluit helemaal aan bij de leefstijl van jongvolwassenen en anderen die jong van geest zijn. “Die mindset wil ik overbrengen met het merk. Een collectie voor iemand die houdt van zowel luxe als dagelijks comfort. Van het vliegtuig tot aan een chique restaurant en in de club tot aan de zondagmiddag brunch met vrienden en familie.” Het spreekt voor zich dat hiphop als een rode lijn door het leven van Jorik gevlochten is en dat is dan ook terug te zien in de Jorik-collectie. Het is stoer en eigentijds, maar tegelijkertijd voelt het luxueus. “Tegenwoordig is de grens tussen streetwear en high-end fashion praktisch vervaagd”, aldus Jorik.


POP-UP STORE AMSTERDAM


Na maandenlange voorbereidingen is het moment dan hier! Lil’ Kleine laat op Instagram weten: “Full collection available next week at the Jorik Pop-Up Shop. March 1-3 Art’Otel Amsterdam.”


HET IS EINDELIJK ZOVER. JORIK IS GELANCEERD!!


Bekijk hieronder de beelden van de lancering van Lil Kleine zijn kledinglijn Jorik.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -

1 REACTIE