1.4 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

LIL KLEINE KLEDINGLIJN GAAT JORIK HETEN

- Advertisement -
- Advertisement -

‘Jorik’, zo gaat de nieuwe kledinglijn van Lil’ Kleine heten. Vandaag gaf de rapper een sneakpreview via zijn Instagram stories dat er ‘work in progress’ is.


Lil Kleine Kledinglijn: “JORIK”


Lil’ Kleine is zijn imperium aan het uitbreiden. Dit gaat niet om een merchandise lijn, maar om een officieel label met een eigen brand. Wat de rapper precies qua productsoorten zal uitbrengen is nog niet bekend, maar dat er jeans komen is al bekend. Één ding is zeker, als de rapper net zo sterk is met mode als hij altijd is met zijn muziek, komt het vast goed!


UPDATE 6-11-2018!!!


Lil Kleine: “De Belg”


Vandaag is het dan eindelijk zover. Lil Kleine lanceert zijn eigen kledinglijn genaamd “Jorik“.  Het gaat niet alleen muzikaal goed met de jonge rapper uit Amsterdam. Hij heeft in 2017 een friettent overgenomen genaamd “De Belg”. Hij deed dit samen met zijn beste vriend Daniel Lam, Daniel is mede- eigenaar van de patatzaak.

Lil kleine & Daniel Lam de Belg

Lil Kleine: ” ’t Lammetje “


Verder heeft Kleine in september 2018 samen met de familie Poppes het feestcafé ‘t Lammetje geopend. De familie Poppes runt meerdere horecabedrijven waaronder Escape en Kitchen & Bar van Rijn.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -

1 REACTIE