LIL KLEINE KLEDINGLIJN GAAT JORIK HETEN

‘Jorik’, zo gaat de nieuwe kledinglijn van Lil’ Kleine heten. Vandaag gaf de rapper een sneakpreview via zijn Instagram stories dat er ‘work in progress’ is.

Lil Kleine kledinglijn JORIK Lil Kleine kledinglijn Jorik 1

Lil Kleine Kledinglijn: “JORIK”

Lil’ Kleine is zijn imperium aan het uitbreiden. Dit gaat niet om een merchandise lijn, maar om een officieel label met een eigen brand. Wat de rapper precies qua productsoorten zal uitbrengen is nog niet bekend, maar dat er jeans komen is al bekend. Één ding is zeker, als de rapper net zo sterk is met mode als hij altijd is met zijn muziek, komt het vast goed!

UPDATE 6-11-2018!!!

Lil Kleine: “De Belg”

Vandaag is het dan eindelijk zover. Lil Kleine lanceert zijn eigen kledinglijn genaamd “Jorik“.  Het gaat niet alleen muzikaal goed met de jonge rapper uit Amsterdam. Hij heeft in 2017 een friettent overgenomen genaamd “De Belg”. Hij deed dit samen met zijn beste vriend Daniel Lam, Daniel is mede- eigenaar van de patatzaak.

Lil kleine & Daniel Lam de Belg

Lil Kleine: ” ‘t Lammetje “

Verder heeft Kleine in september 2018 samen met de familie Poppes het feestcafé ‘t Lammetje geopend. De familie Poppes runt meerdere horecabedrijven waaronder Escape en Kitchen & Bar van Rijn.

Lil Kleine ❤ Jaimie Vaes

Het gaat niet alleen op zakelijk gebied lekker met Jorik. Hij is dit jaar ook nog eens verloofd met zijn vriendin Jaimie Vaes.

Lil Kleine Jaimie Vaes

JORIK

Nu stapt de rapper uit Amsterdam weer in een nieuwe branche in, namelijk mode. Een groot inspiratiebron hiervoor is zijn aanstaande vrouw Jaimie, laat hij weten aan de Telegraaf. Hij noemt de stijl van zijn kledinglijn contemporary streetwear in combinatie met sophisticated/luxury/high end.

Hebben de powermoves van Lil Kleine een invloed op jouw Raptop 5? Laat het weten in de comments en stem hier op je favoriete rap/rapact.



UPDATE 27-02-2019



Hij is er al een tijdje mee bezig, maar uiteindelijk is het nu zo ver! Lil’ Kleine lanceert eind volgend week zijn eigen kledinglijn genaamd Jorik. Uiteraard doet hij natuurlijk geheel in stijl met een fashion show en een pop-up store in het hartje van Amsterdam.


“MEZELF UITEN”


Eind augustus schreven wij al een artikel over de Amsterdamse rapper dat hij een kledinglijn start onder zijn eigen voornaam, JORIK.

Een eigen kledinglijn is iets dat al langer op zijn wensenlijstje staat, zo zegt hij. “Mijn persoonlijke interesse heeft altijd al erg bij fashion gelegen. Voor mij is dit een manier van mezelf uiten.”


JAIMIE VAES


Zijn verloofde en tevens de aanstaande moeder van zijn kind Jaimie Vaes is het creatieve brein achter zijn komende kledinglijn Jorik. En ze heeft de touwtjes dan ook flink in handen. Toch heeft de rapper zelf een hele duidelijke visie voor zijn nieuwste pareltje. “Met Jorik kan ik mijn persoonlijkheid vertalen in de designs van de items, een totaalcollectie die ik kan dragen op verschillende momenten in het dagelijks leven.”


HET MERK JORIK


Jorik staat voor high-end kleding voor elke dag, die Lil’ Kleine zijn gedrevenheid en passie tonen op een speelse manier. Dit sluit helemaal aan bij de leefstijl van jongvolwassenen en anderen die jong van geest zijn. “Die mindset wil ik overbrengen met het merk. Een collectie voor iemand die houdt van zowel luxe als dagelijks comfort. Van het vliegtuig tot aan een chique restaurant en in de club tot aan de zondagmiddag brunch met vrienden en familie.” Het spreekt voor zich dat hiphop als een rode lijn door het leven van Jorik gevlochten is en dat is dan ook terug te zien in de Jorik-collectie. Het is stoer en eigentijds, maar tegelijkertijd voelt het luxueus. “Tegenwoordig is de grens tussen streetwear en high-end fashion praktisch vervaagd”, aldus Jorik.


POP-UP STORE AMSTERDAM


Na maandenlange voorbereidingen is het moment dan hier! Lil’ Kleine laat op Instagram weten: “Full collection available next week at the Jorik Pop-Up Shop. March 1-3 Art’Otel Amsterdam.”

HET IS EINDELIJK ZOVER. JORIK IS GELANCEERD!!

Bekijk hieronder de beelden van de lancering van Lil Kleine zijn kledinglijn Jorik.

Tags:
1 Reactie
  • LIL KLEINE KOMT MET NIEUW ALBUM - RaptopNL
    Geplaatst op 01:35h, 14 november

    […] ook bekend zijn eigen kledinglijn te lanceren genaamd ‘Jorik’. Hierover schreven wij eerder een uitgebreid artikel. Kortom, 2019 zal veel brengen voor de troon houder van de Raptop 100. Word hij weer de nummer 1 […]

Geef een reactie