LIL KLEINE EN ANBU OP TOMORROWLAND

 

Lil Kleine stond afgelopen week op één van de meest spectaculaire en grootste dance evenementen ter wereld; Tomorrowland 2018 Belgium.

Tomorrowland is voornamelijk gefocust op elektronische artiesten/DJ’s, maar staan er vaak ook een aantal grote live-acts geprogrammeerd. Dit jaar waren onder andere Dua Lipa, Lil Pump en French Montana aanwezig.

Één van de weinige..

Lil Kleine is één van de weinige Nederlandse rappers geboekt op Tomorrowland en heeft het publiek van de Organ Of Harmony -stage op zijn kop gezet! Na het optreden had de rapper een interview met een Belgische presentatrice waarvan hij haar wereld ook op de kop heeft gezet door haar te kussen.

Zie interview

Bron:YouTube

 

Niet alleen..

Lil Kleine is echter niet de enige ‘dutch urban act’ geboekt op Tomorrowland 2018, want ook ANBU is van de partij. De rapgroep zal aankomende zaterdag (28 juli) optreden op de ‘Barong Family Stage’. De stage is gehost door het label Barong Family van het Nederlandse DJ-duo Yellow Claw. Het is niet gek dat ANBU op deze stage zal optreden aangezien Jim Taihuttu (Yellow Claw) en Jiri Taihuttu (ANBU) broertjes zijn. Mocht je dit weekend naar Tomorrowland gaan, vergeet dat niet even om een steentje bij te dragen aan de moshpit van ANBU!

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie