16.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

LIL’ KLEINE DROPT ‘JOANNE’ EN MAAKT DATUM BEKEND

- Advertisement -
- Advertisement -

Lil’ Kleine heeft gisteren zijn nieuwe single ‘Joanne’ uitgebracht, geïnspireerd op zijn verloofde die dit als tweede naam draagt.

https://www.instagram.com/p/B8jAUN3DUfR/


JONGEN VAN DE STRAAT


De track is geproduceerd door niemand minder dan Jack $hirak en laat een nieuw geluid van Lil’ Kleine horen in aanloop naar zijn langverwachte album dat ‘Jongen Van De Straat’ gaat heten en op vrijdag 3 april zal verschijnen. Op het album zullen o.a. Ronnie Flex (#16 Raptop 100) en Frenna (#2 Raptop 100) te horen zijn. Eerder verschenen van het album al de singles ‘Af En Toe’, ‘Rook’, ‘Dichterbij Je’ en ‘Het Geluid’, die inmiddels allemaal de Gouden of Platinum status hebben bereikt. Gisteren had Veronica van Hoogdalem van RTL Boulevard de eer om hem te verrassen met drie Gouden platen en een Platinum plaat bij het Conservatorium Hotel. De videoclip van ‘Joanne’ verschijnt op dinsdag 3 maart.


“De titel van het album zegt het al: we zijn jongens van de straat. Juist nu het allemaal goed gaat in mijn leven leek het me leuk om terug te gaan naar daar. Daar waar het allemaal begon.”

Lil’Kleine

Een van de meest succesvolste..

De rapper stond in 2018 op nummer 1 in de Raptop 100 lijst en in 2019 op nummer 12. Jorik is een van de meest succesvolste rap acts ooit van Nederland. Op welke positie komt hij in 2020 denk jij? Laat het ons weten in de comments.Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -