16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

LIL’ KLEINE BREEKT RECORD MET HOOGSTE ENTREE
GLOBAL CHARTS OP SPOTIFY

- Advertisement -
- Advertisement -

‘Ibiza Stories’, het nieuwe album van Lil’ Kleine, komt binnen op de derde plaats in de wereldwijde Spotify Charts. Dit is het vierde officiële studioalbum van de rapper die momenteel op positie 27 staat in de Raptop100 lijst.  

Het album bevat tracks met samenwerkingen van artiesten als Boef, Ronnie Flex, ADF Samski en Yssi SB, die ook allemaal in de Raptop100 lijst staan van afgelopen jaar.  Nog nooit zou een Nederlands album zo hoog hebben gescoord In de wereldwijde ranglijst van Spotify.

Lil’ Kleine: “Ik ben super trots. Ik wil iedereen die heeft bijgedragen aan dit album bedanken. En nogmaals, deze is voor mijn fans!!”

ZELFSTANDIG ‘Ibiza Stories’ is het laatste werk dat onder Topnotch wordt uitgebracht. Vanaf nu brengt Lil’ Kleine zijn muziek zelfstandig uit. Dankzij een samenwerking met Sony Music en OWNIT blijft hij eigenaar van zijn muziek en kan hij zelf beslissen welke muzikale route hij in het vervolg zal nemen. Dit betekent dat Lil’ Kleine de volledige regie over creativiteit, releases, samenwerking en verdere uitingen heeft.  

Voor Lil’ Kleine hield Boef, de huidige nummer 3 uit de Raptop100 lijst, het record van de grootste muziekdeal ooit, ook met Sony als distributeur. In zijn documentaire was te horen dat Boef een deal had gesloten voor 2,4 miljoen euro. Lil’ Kleine heeft zelf diverse keren losgelaten dat dit bedrag bij hem rond de 3 miljoen euro ligt.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -