18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

KRIS KROSS AMSTERDAM TEKENT BIJ NAMAM

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag is het naar buiten gekomen dat Kris Kross Amsterdam heeft getekend bij één van de grootste managementbureaus in Nederland, NAMAM. De huidige nummers 4 & 12, Dopebwoy en Lil Kleine, van de Raptop 100 (2019) worden onder meer vertegenwoordigd bij het managementbureau NAMAM. Verder vertegenwoordigen zij Bilal Wahib, Gaby Blaaser, Jada Borsato en nog veel meer. De samenwerking tussen het muzikale trio Kris Kross Amsterdam en NAMAM heeft een veelbelovende toekomst op nationaal en internationaal niveau.


Kris Kross Amsterdam werd deze week welkom geheten door het team van Nathan Moszkowicz. De groep bestormt al vijf jaar lang de (inter)nationale hitlijsten. De populaire track ‘SEX’ in samenwerking met Cheat Codes was hun grote doorbraak. Sindsdien vliegen de hits over de toonbank. Met ‘Are You Sure’, ‘Mij Niet Eens Gezien’ en ‘Whenever’ behaalt het trio een enorm succes. Met als kers op de taart kwamen ze vorig jaar met ‘Hij is van mij’ featuring Bizzey, Maan en Tabitha. Dit was tevens de bestverkochte en gestreamde single van 2019! In datzelfde jaar behaalde de heren de magische mijlpaal van 1 miljard streams!


NATHAN MOSZKOWICZ OVER KRIS KROSS AMSTERDAM


‘‘Kris Kross Amsterdam is ongelooflijk getalenteerd, met mooie collabs zowel nationaal als internationaal. Naast de goede klik met Jordy, Sander en Yuki, ben ik ook erg enthousiast over de nieuwe releases die eraan komen. We kijken ernaar uit om met elkaar hun succesvolle carrière verder uit te breiden en hebben veel vertrouwen in de toekomst’’

Nathan Moszkowicz
Nathan Moszkowicz

(INTER)NATIONALE SAMENWERKINGEN!


Ondanks alle beperkingen omtrent alles wat met corona te maken heeft, heeft Kris Kross Amsterdam niet stilgezeten.  Zo verscheen onlangs hun nieuwste track ‘Donderdag’, met Bilal Wahib en Emma Heesters. Het nummer ‘Donderdag’ is inmiddels al ruim 1,5 miljoen keer beluisterd en maakt daarmee kans op een gouden status. Naast alle nationale sterren waar zij mee werken zijn er ook een tal van internationale sterren, Ty Dolla Sign en A Boogie Wit Da Hoodie, waarmee Kris Kross Amsterdam mee heeft samengewerkt. 


KRIS KROSS AMSTERDAM OVER DE SAMENWERKING MET NAMAM


 ‘‘Er zijn zoveel artiesten waar wij nog mee willen werken, samen met NAMAM willen we dit waarmaken. We hebben veel zin om met hun managementteam aan de slag te gaan en zowel op muziekgebied als branding-wise nieuwe stappen te maken. Met elkaar gaan we snel de volgende milestone bereiken, waarbij we ons doel voor ogen houden: zoveel mogelijk mensen ter wereld laten dansen.’’

Kris Kross Amsterdam
Kris Kross Amsterdam x NAMAM
Credits: Hajar Boudhan

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -