16 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

KOTOBO X CHICHI X MASTERMIND ‘GEEN DRAMA’

- Advertisement -
- Advertisement -

Kotobo is een opkomende artiest met veel ambitie en potentie. Hij heeft Afrikaanse roots en dit is ook goed te horen in de muziek die Kotobo maakt.


De Afrikaanse vibes zijn goed te horen in zijn track ‘Ze Weet’. Heb jij dit nog niet gehoord? Geen probleem, beluister de track hieronder en geef je mening.GOOD VIBES X PON ROAD


Vorig jaar juni released hij ook al ‘Good Vibes’. Hier laat hij een andere kant van hem zien. Zoals je ziet is geen enkele beat een probleem voor hem. Bekijk de videoclip hieronder.


Verder heeft Kotobo ook andere soort tracks uitgebracht zoals ‘Pon Road’. Met een heerlijke trap-achtige beat laat hij een andere kant van hem zien. Check de videoclip hieronder.


KOTOBO – GEEN DRAMA

Nu is het tijd voor de nieuwste single genaamd ‘Geen Drama’. Deze track is in samenwerking met Chichi & Mastermind gemaakt en te vinden op alle digitale platforms. Wat vind je van ‘Geen Drama’? Laat het weten in de comments below.Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -